Behöver du laga skärmen på din iPhone?

Har du en sprucken iPhone skärm? Eller har du något annat problem på din iPhone? Då kan vi laga din skärm eller iPhone med originaldelar. Vi utför skärmbyte, glasbyte, batteribyte och allt man kan byta eller laga på en iPhone. Vi använder endast originaldelar från kända leverantörer till din iPhone och kan därför ge dig en garanti på 12 månader på utbytta delar. Din iPhone är i trygga händer hos våra erfarna tekniker som har jobbat inom branschen i över 10 år.

Vid sprucken iPhone glas

Vi har stor förståelse för hur det känns när en olycka inträffar, och vill gärna var ditt första alternativ vid din reparation, och du behöver till största sannolikheten inte vänta länge för vi strävar alltid efter att hjälpa dig på direkten. Med både Drop-in och tidsreservation skapar vi möjligheter för att det ska vara så smidigt och enkelt för dig att vända dig till oss. Inte nog med detta tar en reparation för det mesta inte längre än 30 min.

Certifierad Apple tredjeparts reparatör

Som Apple certifierad tredjeparts reparatörer har vi avtal och tillgång till deras verktyg och komponenter samt information, vilket ger oss möjligheten till att utföra en service med Apple utrustning från en av våra certifierade tekniker.

Vanliga Frågor

Du har ingen Apple-garanti kvar på den delen som vi byter ut men Apple-garantin påverkas inte i övrigt. Delen som vi byter (t.ex. skärmen) lämnar vi alltid 12 månaders garanti på.

Vi strävar efter att alltid ge dig så snabb service som möjligt. Vid drop-in brukar reparationen ta ca 30-45 minuter. Vid tidsbokning tar det endast 10-30 minuter att byta batteriet eller din iPhones trasiga skärm!

Nej, vi kan tyvärr inte garantera att din telefon fortfarande är vattentät efter reparationen.

Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att hitta min iPhone är avaktiverat. Glöm inte säkerhetskopiera din iPhone.

Nej, du kommer att ha kvar all din data som finns lagrad på din enhet. Vi rekommenderar dock alltid att göra en säkerhetskopia av din enhet.