Skip to content

Behöver du laga skärmen på din Samsung?

Har du en sprucken Samsung skärm? Eller har du något annat problem på din Samsung? Då kan vi laga din skärm eller Samsung med originaldelar. Vi utför skärmbyte, glasbyte, batteribyte och allt man kan byta eller laga på en Samsung. Vi använder endast originaldelar från kända leverantörer till din Samsung och kan därför ge dig en garanti på 12 månader på utbytta delar. Din Samsung är i trygga händer hos våra erfarna tekniker som har jobbat inom branschen i över 10 år.

Byta Samsung Batteri

Batteriet i Samsung håller ofta många år och för många laddcirklar. Batteriet är dock en förbrukningsvara som efter mycket användandet blir sämre. Har din Samsung börjat hoppa i batteriprocent eller oväntat stängt av sig? I så fall är batteriets livslängd i Samsung sannolikt slut och batteriet behöver bytas.

LAGA SAMSUNG UTAN PROBLEM

Vi på MobilCare.se har specialiserat oss på att reparera Samsung med trasigt glas samt laga Samsung med andra skador.  Vi har serviceverkstäder i Göteborg. Vi kan laga de flesta skadorna på mindre än två timme! Behöver du laga din trasiga Samsung riktigt snabbt kan du besöka hos oss. Vid drop-in får du din trasiga skärm eller ditt batteri utbytt på endast 60-120 minuter.

Ring eller maila oss gärna innan reparation

Vi använder enbart Samsung Originaldelar och det är hög efterfrågan på Samsung skärmbyte så det kan hända ibland att reservdelarna tar slut i vårt lager. Ring därför gärna in till vår serviceverkstad innan du kommer in för att byta ditt trasiga skärm.

Service och prislista Välj modell