Skip to content

Behöver du laga skärmen på din iPhone?

Har du en sprucken iPhone skärm? Eller har du något annat problem på din iPhone? Då kan vi laga din skärm eller iPhone med originaldelar. Vi utför skärmbyte, glasbyte, batteribyte och allt man kan byta eller laga på en iPhone. Vi använder endast originaldelar från kända leverantörer till din iPhone och kan därför ge dig en garanti på 12 månader på utbytta delar. Din iPhone är i trygga händer hos våra erfarna tekniker som har jobbat inom branschen i över 10 år.

Byta iPhone Batteri

Batteriet i iPhone håller ofta många år och för många laddcirklar. Batteriet är dock en förbrukningsvara som efter mycket användandet blir sämre. Har din iPhone börjat hoppa i batteriprocent eller oväntat stängt av sig? I så fall är batteriets livslängd i iPhone sannolikt slut och batteriet behöver bytas.

Laga iPhone hos oss

Under de senaste 10 åren har vi tillhandahållit högkvalitativa mobiltelefonreparationer, smarttelefonreparationer, iPad- och surfplattareparationer för privatpersoner och företagskunder i hela Sverige. Våra reparations tekniker har lång erfarenhet av att reparera mobiler, tablets, datorer och mer. Vi är stolta över varje reparation som vi genomför. Vi erbjuder reparationer samma dag som du kommer in med din enhet, samtidigt får du expertråd om din mobil. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

CERTIFIERAD APPLE TREDJEPARTS REPARATÖR

Som Apple certifierad tredjeparts reparatörer har vi avtal och tillgång till deras verktyg och komponenter samt information, vilket ger oss möjligheten till att utföra en service med Apple utrustning från en av våra certifierade tekniker.

Service och prislista Välj modell