Skip to content

Behöver du laga skärmen på din iPad?

Har du en sprucken iPad skärm? Eller har du något annat problem på din iPad? Då kan vi laga din skärm eller iPad med originaldelar. Auktoriserade serviceverkstäder tillhandahåller inte glasbyte eller skärmbyte på iPad. Vi kan byta ditt trasiga glas i alla våra butiker. Dessutom blir det betydligt billigare att byta bara det trasiga glaset än att byta ut hela iPaden. Vi utför skärmbyte, glasbyte, batteribyte och allt man kan byta eller laga på en iPad. Vi använder endast originaldelar från kända leverantörer till din iPad och kan därför ge dig en garanti på 12 månader på utbytta delar. Din iPad är i trygga händer hos våra erfarna tekniker som har jobbat inom branschen i över 10 år.

Byta iPad Batteri

Batteriet i iPad håller ofta många år och för många laddcirklar. Batteriet är dock en förbrukningsvara som efter mycket användandet blir sämre. Har din iPad börjat hoppa i batteriprocent eller oväntat stängt av sig? I så fall är batteriets livslängd i iPaden sannolikt slut och batteriet behöver bytas.

Vad kostar det att laga iPad?

Vi har fast pris för de flesta iPad-reparationerna. Om du inte hittar den reparation du önskar göra eller den iPad-modellen som du har i listan på denna sida får du gärna ringa oss så ska vi försöka hjälpa dig med en prisuppgift på din iPad-reparation.

Service och prislista Välj modell