Skip to content

Samsung Skärmbyte

samsung-skarmbyte

Samsung skärmbyte

Vi har stor förståelse för hur det känns när en olycka inträffar, och vill gärna var ditt första alternativ vid din reparation, och du behöver till största sannolikheten inte vänta länge för vi strävar alltid efter att hjälpa dig på direkten. Med både Drop-in och tidsreservation skapar vi möjligheter för att det ska vara så smidigt och enkelt för dig att vända dig till oss. Inte nog med detta tar en reparation för det mesta inte längre än 120 min.

Ring eller maila oss gärna innan reparation

Vi använder enbart Samsung Originaldelar och det är hög efterfrågan på Samsung skärmbyte så det kan hända ibland att reservdelarna tar slut i vårt lager. Ring därför gärna in till vår serviceverkstad innan du kommer in för att byta ditt trasiga skärm.

Skicka in mobiltelefon för reparation

Ibland finner man svårigheter eller hinder till att lämna in sin mobiltelefon för reparation hos en serviceverkstad, framförallt nu under pandemitiden. Därför har vi skapat en tjänst för dig att skicka in din mobiltelefon för reparation. En smidig tjänst som är konstruerad för dig att enkelt förstå och utföra. Till det bästa är frakten på denna inskickning helt kostnadsfri och tar omkring 2-4 arbetsdagar från stunden du skickar in tills du får tillbaka den reparerad och fin igen. Mer information om CareBox: Klicka här

Garanti på 1 år

Med all den erfarenhet och kunskaper våra tekniker har insamlat genom åren, strävar vi ej enbart på bra service och välgrundad reparation till dig som kund, utan erbjuder ytterligare trygghet vid skärmbyte med 1 års garanti respektive 6 månader för batteribyte. Helt enkelt för att du ska känna dig mer säker av att välja just oss.

error: Innehållet är skyddat !!