Skip to content
om

Om oss

MobilCare.se (tidigare Repairexpress.se) ägs av MobilCare Sverige AB. Företaget leds av sina ägare. Hos Mobilcare kan du alltid vara säker på att du får en hög kvalitativ reparation och service på dina enheter, till ett bra pris såklart!

Under de senaste 10 åren har vi tillhandahållit högkvalitativa mobiltelefonreparationer, smarttelefonreparationer, iPad- och surfplattareparationer för privatpersoner och företagskunder i hela Sverige.

Våra reparations tekniker har lång erfarenhet av att reparera mobiler, tablets, datorer och mer. Vi är stolta över varje reparation som vi genomför. Vi erbjuder reparationer samma dag som du kommer in med din enhet, samtidigt får du expertråd om din mobil. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Företaget, MobilCare Sverige AB är registrerat hos bolagsverket och innehar F-skattesedel. Säte i Göteborg och servicebutiker i Göteborg som ägs till 100% av MobilCare Sverige AB. 
Org.nr 559234-3593.

Certifierad Apple tredjeparts reparatör

Som Apple certifierad tredjeparts reparatörer har vi avtal och tillgång till deras verktyg och komponenter samt information, vilket ger oss möjligheten till att utföra en service med Apple utrustning från en av våra certifierade tekniker.

Vår Huvudbutik i Göteborg

0760-28 24 88

Redbergsvägen 36, 416 65, Göteborg

Mån-Fre: 10:00 – 18:00
Lör – Sön: Stängt

huvudbutik