Skip to content

Hos oss har du möjligheten att välja bland olika kvaliteter vid reparation av din enhet. Oavsett vilket du väljer har vi i förväg lagt vår energi på att ta fram de bästa reservdelarna för att din reparation ska vara prisvärd och hållbar. Nedan finner du information på vad vi har att erbjuda dig:

Apple Original

Apple Original

Reservdelar som uppfyller högsta kvalitet, både vad gäller långvarig prestanda och tillförlitlighet samt direkt tillverkade av Apples egna fabriker, enligt fabriksspecifikationer. Genom att använda originaldelar förlänger man enhetens livslängd och kan känna sig trygg om att produkten fungerar korrekt.

Samsung Original

Samsung Original

Reservdelar som uppfyller högsta kvalitet, både vad gäller långvarig prestanda och tillförlitlighet samt direkt tillverkade av Samsungs egna fabriker, enligt fabriksspecifikationer. Genom att använda originaldelar förlänger man enhetens livslängd och kan känna sig trygg om att produkten fungerar korrekt.

Original POP ("Put out from production")

Original POP ("Put out from production")

Är original reservdelar hämtad från demontering av helt nya mobiltelefoner. Allt är original och uppfyller samma kvalitet eftersom dessa kommer från egna tillverkande fabriker och även ihop monterad.

Original LCD

Original LCD

Vilket innebär original reservdelar som är tillverkade från Apple fabriker, med delar från tredjepartstillverkningar som används i våra slutprodukter vid reparation. Exempelvis skärm med original LCD och touch, dock glas från tredjepartstillverkning.

Tredjepartstillverkad

Tredjepartstillverkad

Det finns nu andra tillverkare som kan producera LCD skärmar eller batterier av mycket hög kvalitet. Tredjepartstillverkad är helt enkelt OEM-motsvarande som är utformade för att uppfylla eller överträffa originalspecifikationerna till en bråkdel av kostnaden.

Garanti på 1 år

Med all den erfarenhet och kunskaper våra tekniker har insamlat genom åren, strävar vi ej enbart på bra service och välgrundad reparation till dig som kund, utan erbjuder ytterligare trygghet vid skärmbyte med 1 års garanti respektive 6 månader för batteribyte. Helt enkelt för att du ska känna dig mer säker av att välja just oss.