Skip to content

iPhone Skärmbyte

Vid sprucken iPhone glas

Vi har stor förståelse för hur det känns när en olycka inträffar, och vill gärna var ditt första alternativ vid din reparation, och du behöver till största sannolikheten inte vänta länge för vi strävar alltid efter att hjälpa dig på direkten. Med både Drop-in och tidsreservation skapar vi möjligheter för att det ska vara så smidigt och enkelt för dig att vända dig till oss. Inte nog med detta tar en reparation för det mesta inte längre än 30 min.

Skicka in mobiltelefon för reparation

Ibland finner man svårigheter eller hinder till att lämna in sin mobiltelefon för reparation hos en serviceverkstad, framförallt nu under pandemitiden. Därför har vi skapat en tjänst för dig att skicka in din mobiltelefon för reparation. En smidig tjänst som är konstruerad för dig att enkelt förstå och utföra. Till det bästa är frakten på denna inskickning helt kostnadsfri och tar omkring 2-4 arbetsdagar från stunden du skickar in tills du får tillbaka den reparerad och fin igen.

iphone-skarm
Apple-logo

Garanti på 1 år

Med all den erfarenhet och kunskaper våra tekniker har insamlat genom åren, strävar vi ej enbart på bra service och välgrundad reparation till dig som kund, utan erbjuder ytterligare trygghet vid skärmbyte med 1 års garanti respektive 6 månader för batteribyte. Helt enkelt för att du ska känna dig mer säker av att välja just oss.

Certifierad Apple tredjeparts reparatör

Som Apple certifierad tredjeparts reparatörer har vi avtal och tillgång till deras verktyg och komponenter samt information, vilket ger oss möjligheten till att utföra en service med Apple utrustning från en av våra certifierade tekniker.