Skip to content

iPhone Batteribyte

 

Hälsan på batterierna

Mobilbatterier har en begränsad livslängd och brukar ligga på 3-4 år om man tar hand om den väl och på rätt sätt. Det är inget tvivel om att batterier slits och ingen nyhet med hur vi använder våra mobiltelefoner i dagens samhälle med ett bra antal av appar som förbrukar och påfrestar våra enheter, vilket för det mesta leder till försvagat batteri och slö mobiltelefon som i sin tur medför till att många byter ut den efter några korta år. Detta är ett resursslöseri i våra ögon och vi vill även förmedla om miljötänkandet i samma veva, och hoppas på att fler byter batterier istället för att köpa nytt. Tänk rätt och gör rätt!

Vi erbjuder Original batterier

För våra batteribyten använder vi endast utav äkta batteridelar med litiumbatterier av hög kvalitet, som är noga utformade, testade och tillverkade för att uppfylla dess standarder i både kvalitet och prestanda. Prisskillnaden är för det mesta

Snabbt batteribyte till en billig peng

Hos oss kan du räkna med att vi alltid vill ge dig som kund en snabb service och byte hos oss, vare sig det är via bokad tid eller drop-in, strävar vi efter att utföra ditt behov av batteribyte på mindre än 15 minuter.

Förlänga batteriets livslängd

Först och främst ska du vara uppmärksam över din dagliga användning. Själva batteriets livslängd minskar när det utsätts för hög temperatur under en längre tid, och för att förhindra att temperaturen ökar på batteriet, är det med stark rekommendation att du inte laddar din mobiltelefon samtidigt som du använder den, exempelvis spela spel, titta på youtube osv.

Detsamma gäller vid användning i kyla, vilket medför till att batteriet laddar ur betydligt fortare samt att tillägga kan det vara direkt skadligt att ladda mobiltelefonen när det är för kallt. Vid minusgrader ska du främst undvika att ta fram din enhet eftersom det kan leda till oväntade avstängningar eller omstarter.

Utöver att utsätta din enhet för höga eller låga temperaturer eller i en miljö med stora temperaturförändringar, är det ytterst bra att lokalisera alla energitjuvar, och den största av dem alla är inte minst själva skärmen, så dra gärna ned på ljusstyrkan.

Vissa funktioner drar energi trots att de inte används, exempelvis wifi, mobildata och bluetooth som hålls igång i bakgrunden på en del appar.

Sist men inte minst, ladda din mobiltelefon regelbundet och undvik med att vänta tills batterinivån är låg. Detta skadar batteriet, när man ladda ur det till en låg nivå innan det laddas. Fortsätt istället att ladda din enhet då och då, så reducerar du risken till problem vid laddning eller andra liknande komplikationer.

iphone-batteri
error: Innehållet är skyddat !!